Bestuur -Adrie brouwers

Adrie Brouwers

Shamo

Adrie Brouwers

 

 

 

 

Graag stel ik me via deze weg voor; ik ben Adrie Brouwers. Sinds jaren ben ik lid van de Vechthoenderfokkersvereniging Nederland. In 2017 ben ik door de leden voorgedragen als bestuurslid en als zodanig met een grote meerderheid gekozen.

Ik ben woonachtig in Roosendaal samen met mijn vrouw Joyce, heb twee volwassen zoons waarvan de jongste, Martijn, ook enthousiast vechthoenderfokker is.

De afgelopen 40 jaar fok ik vechthoenders, in het begin uitsluitend grote Maleiers maar de laatste twee decennia ben ik ook fokker van meerdere vechthoenderrassen. Ik ben sinds 2010 ben ik keurmeester hoenders en dwerghoenders met een passie voor het keuren van vechthoenderrassen.

De tentoonstelling voor vechthoenders, langstaart- en langkraai hoenders Optimum Avium International, waarvan ik de initiator ben, heb ik samen met het bestuur daarvan tot een gewild evenement gemaakt waar vele fokkers en geïnteresseerden naar uitzien.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; het houden en fokken met vechthoenders, het keuren op nationale- en internationale tentoonstellingen, Zuchtwart van Soendanese vechthoenders bij de Duitse vereniging “Club Deutscher Ur- und Kampfhuhnzüchter ”, het schrijven van artikelen over vechthoenders, het organiseren van Optimum Avium International als voorzitter en het bestuurslidmaatschap van de Vechthoenderfokkersvereniging Nederland, daar vind ik echt mijn ontspanning in.

Ik zal met enthousiasme en grote inzet als bestuurslid van de vechthoenderfokkersvereniging in de toekomst een waardevol lid trachten te zijn die de tradities in ere houdt maar ook positieve ontwikkelingen en veranderingen niet uit de weg zal gaan.

Graag tot gauw ziens of aan de telefoon!

Arie Brouwers